Muutoksia viikonlopun treeneihin / Changes to weekend training sessions

Ensi sunnuntaista 8.4.2018 lähtien järjestetään uusi toiminnallinen treenivuoro vapaavuoron jälkeen klo. 19:30 – 20:45. Treenivuorolla keskitytään lihashuoltoon, kuntopiireilyyn yms. Treeni on ilmainen seuran jäsenille ja kuntokb -kortin lunastaneille (ei siis kuluta treenikertoja).

Kaikki mukaan kehoa huoltamaan!

Ensi viikosta (viikko 15) lähtien lauantain tekniikkavuoron tilalle tulee kuntokickboxing -vuoro. Ajankohta pysyy samana eli klo. 16:00 – 17:15.

In English:

On the next Sunday 8th of May at 19:30 – 20:45 starts a new functional training session that focus on muscle care. The session is free for club’s members and to those who have claimed fitness kickboxing card (doesn’t use up any training slots on the card).

Also starting from next week (wk 15) fitness kickboxing session replaces Saturday’s technique session. The time remains the same (16:00-17:15) as former technique session.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑