Kuntopotkunyrkkeily

Kuntopotkikseen voi tulla mukaan milloin vain ja ilman ennakkoilmoittautumista. Kaksi ensimmäistä treenikertaa ovat ilmaisia tutustumiskertoja.

Potkunyrkkeily on nopeatempoinen laji, joka sopii kaikille perusterveille ihmisille iästä tai sukupuolesta riippumatta. Valtaosa harrastajista onkin lajin parissa juuri siksi, että se on erittäin tehokas kuntoilumuoto. Potkunyrkkeily on omiaan hapenottokyvyn ja lihaskunnon kehittämiseen, sekä koko kropan kokonaisvaltaiseen aktivointiin – etenkin hartiajumit saavat kyytiä!

Oulun vanhin potkunyrkkeilyseura Oulun Kickboxing ry on hyvän mielen ja yhteishengen seura, jossa tärkeintä on hauska harrastaminen hienon lajin parissa.

Kuntopotkunyrkkeily eroaa potkunyrkkeilystä siten, että kontaktia vastustajaan ei oteta, vaan vastustajana toimii säkki tai parin pitelemä potkutyyny. Ryhmäliikuntatunneilta tuttuun tapaan treenejä rytmittää vauhdikas musiikki, jonka tahtiin annetaan säkille kyytiä ja saadaan hiki virtaamaan!

Suojavarusteita et kuntopotkunyrkkeilyssä tarvitse, vaan riittävä varustus on kevyt sisäliikuntavarustus kenkiä lukuunottamatta, pyyhe sekä juomapullo. Omat säkkihanskat löytyvät monelta harrastajalta, mutta myös seuran tarjoamia hanskoja voi käyttää. Kyseessä on siis varsin edullinen laji niin varusteiden kuin harrastusmaksujenkin puolesta.

Treeneissä voit käydä omaan tahtiisi ja silloin kun sinulle sopii. Treeneissä ei keskitytä tekniikkaan, vaan tunnit vedetään kuntoilun ehdoilla. Tämän takia ei haittaa, vaikka joutuisit välillä olemaan tunneilta pois. Pääset varmasti mukaan jokaisella treenikerralla, ja tietenkin mukavat ohjaajamme ovat aina valmiita neuvomaan ja auttamaan.


Lapset ja nuoret kuntopotkiksessa

Lasten vanhempien tulee huomioida, että vaikka kuntopotkis soveltuu kaiken ikäisille, ikäsuosituksemme kuntopotkikseen osallistumiselle on 13 vuotta.

Alaikäisen tulee pystyä seuraamaan opetustilanteissa ja noudattamaan annettuja ohjeita. Näin varmistetaan kaikille turvallinen, tehokas ja mielekäs kokemus mahtavan harrastuksen parissa.

Alaikäiset ovat aina huoltajansa vastuulla ja huoltajan tulee valvoa, ettei lapsi tai nuori aiheuta vaaratilanteita itselleen tai muille, eivätkä häiritse treenin vetäjää ja muita treenaajia. Katso myös tältä sivulta kohta vakuutuksista.


Kuntopotkikseen voit liittyä mukaan milloin tahansa haluat!

Treeniajat löydät harjoitusajat sivultamme.
Voit ostaa 5 tai 10 kerran treenikortteja, joihin käymäsi kerrat merkitään.

Kuntopotkiksen hinnat löydät seuran maksut sivulta!

Kaksi ensimmäistä kertaa ovat aina ilmaisia kokeilukertoja, jonka jälkeen voit halutessasi ostaa kortin seuraavia treenejä varten.

Voit maksaa kortin etukäteen tilillemme ja saat salilta treeneihin tullessa itsellesi korttipohjan johon suoritukset merkitään. Voit halutessasi maksaa myös käteisellä tai smartumin seteleillä. Tarkemmat tilitiedot löytyvät sivultamme seuran maksut

Vakuutuksista

Vaikka kuntopotkiksessa ei oteta kontaktia ja tapaturmat ovat harvinaisia, on jokaisella salilla harjoittelevalla oltava voimassaoleva tapaturmavakuutus. Varmista vakuutusyhtiöltäsi, että se kattaa kuntopotkistreeneissä mahdollisesti aiheutuvat tapaturmat ja vahingot.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑