Kuntopotkunyrkkeily

Potkunyrkkeily on nopeatempoinen laji, joka sopii kaikille perusterveille ihmisille iästä tai sukupuolesta riippumatta. Valtaosa harrastajista onkin lajin parissa juuri siksi, että se on erittäin tehokas kuntoilumuoto. Potkunyrkkeily on omiaan hapenottokyvyn ja lihaskunnon kehittämiseen, sekä koko kropan kokonaisvaltaiseen aktivointiin – etenkin hartiajumit saavat kyytiä!

Oulun vanhin potkunyrkkeilyseura Oulun Kickboxing ry on hyvän mielen ja yhteishengen seura, jossa tärkeintä on hauska harrastaminen hienon lajin parissa.

Kuntopotkunyrkkeily eroaa potkunyrkkeilystä siten, että kontaktia vastustajaan ei oteta, vaan vastustajana toimii säkki tai parin pitelemä potkutyyny. Ryhmäliikuntatunneilta tuttuun tapaan treenejä rytmittää vauhdikas musiikki, jonka tahtiin annetaan säkille kyytiä ja saadaan hiki virtaamaan!

Suojavarusteita et kuntopotkunyrkkeilyssä tarvitse, vaan riittävä varustus on kevyt sisäliikuntavarustus kenkiä lukuunottamatta, pyyhe sekä juomapullo. Omat säkkihanskat löytyvät monelta harrastajalta, mutta myös seuran tarjoamia hanskoja voi käyttää. Kyseessä on siis varsin edullinen laji niin varusteiden kuin harrastusmaksujenkin puolesta.

Treeneissä voit käydä omaan tahtiisi ja silloin kun sinulle sopii. Treeneissä ei keskitytä tekniikkaan, vaan tunnit vedetään kuntoilun ehdoilla. Tämän takia ei haittaa, vaikka joutuisit välillä olemaan tunneilta pois. Pääset varmasti mukaan jokaisella treenikerralla, ja tietenkin mukavat ohjaajamme ovat aina valmiita neuvomaan ja auttamaan.

Kuntopotkikseen voit liittyä mukaan milloin tahansa haluat!

Treeniajat ovat seuraavat :

Maanantaisin klo. 19.30 – 20.45

Keskiviikkoisin klo. 19.30 – 20.45

Lauantaisin klo. 16.00 – 17.30
tekniikkavuoro kaikille seuran jäsenille maksuton

Voit ostaa 5 tai 10 kerran kortteja, joihin käymäsi treenit merkitään.

Kuntopotkiksen hinnat löydät seuran maksut sivulta!

Ensimmäinen kerta on aina ilmainen kokeilukera, jonka jälkeen voit halutessasi ostaa kortin seuraavia treenejä varten.

Voit maksaa kortit etukäteen tilillemme ja saat salilta treeneihin tullessa itsellesi korttipohjan johon suoritukset merkitään. Voit halutessasi maksaa myös käteisellä tai smartumin seteleillä. Tarkemmat tilitiedot löytyvät sivultamme seuran maksut

 

Hits: 815

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑