OKB ry tiedottaa

Suomen hallitus on päättänyt keventää koronasta johtuvia rajoituksia 1.6 alkaen. Oulun Kickboxing ry aloittaa toimintaansa kevennetysti, tarjoten 1.6. alkaen harrastajilleen vapaavuoromahdollisuuden kaksi kertaa viikossa, maanantaisin ja keskiviikkoisin klo.19.30-21.00. Salin tilat ja välineistö on käytettävissä omatoimiseen treenaamiseen.

Vapaavuorot ovat Oulun Kickboxing Ry:n harrastajille maksuttomat, vuorolla saavat käydä niin kuntopotkunyrkkeilijät, kuin jatko- ja peruskurssilaisetkin. Tahdomme näin tarjota mahdollisuuden harrastaa oman harkinnan mukaan, alaikäiset harrastajat toimittavat kirjallisen luvan huoltajaltaan.

Pandemia ei ole kuitenkaan vielä tyrmätty kanveesiin, joten emme aloita toimintaa vielä täydellä viikko-ohjelmalla. Emme halua myöskään asettaa vetäjiämme tilanteeseen, jossa he kokisivat painetta tulla vetämään treenejä terveytensä kustannuksella. Tilanteen salliessa aloitamme syyskauden normaalisti 3.8.2020.

Jo maksetut harjoitusmaksut voi halutessaan siirtää alkamaan syksyltä 3.8.2020, halutessasi näin ole salilla yhteydessä vetäjään. Kuntopotkunyrkkeilijöiden kortit ovat normaaliin tapaan voimassa, tauko ei tähän vaikuta. Tammikuussa 2020 alkaneen peruskurssin harrastajat saavat osallistua syksyn ensimmäiselle peruskurssille ja suorittaa sen kokonaisuudessaan. Syksyn peruskurssin aikataulu ilmoitetaan myöhemmin. Oulun Kicboxing ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka toimii talkoovoimin, eikä toiminnassa kenellekään makseta palkkaa tai palkkioita. Kiinteät kulut kuitenkin kurittavat seuramme tilannetta.

Toimintaohjeita salille:
– Salille vain ja ainoastaan ehdottomasti terveenä.

– Huolehdi korostetusti hygieniasta. Pese kädet, käytä käsidesiä, puhdista harrastevälineet ja pinnat harjoittelun jälkeen. Puhdistusaineet löytyvät salilta.

– Laita ilmoitustaululla olevaan osallistujalistaan merkintä salilla käynnistä.

– Jos sairastut koronaan, ole yhteydessä OKB Ry:n hallitukseen

Alaikäiset harrastajat toimittavat luvan huoltajaltaan.

Toivottavasti tilanne alkaa helpottamaan kesän edetessä ja syksyllä pääsemme palaamaan normaaliin treenirytmiin. Harrastetaan vastuullisesti ja pidetään huolta itsestämme ja toisistamme. Nähdään salilla ja ulkotreeneissä!

Oulun Kickboxing Ry:n  hallitus

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑