Suomen Potkunyrkkeilyliiton lisenssi

Suomen potkunyrkkeilyliiton lisenssi

Suomen potkunyrkkeilyliiton lisenssi on pakollinen kaikille liiton alaisten seurojen harjoittelijoille. Alkeiskurssille voi kuitenkin osallistua ilman lisenssiä. 

Peruskurssilisenssin hinta maksetaan seuran tilille. Laita viestiksi esim. ”peruskurssivakuutus, kevät 2024” sekä lähetä tosite maksusta sähköpostitse osoitteeseen hallitus@oulunkickboxing.fi. Seura aktivoi vakuutuksen Suomisportin kautta.

Lisenssin ja vakuutuksen hinnat kuluvalle kaudelle löydät Suomen potkunyrkkeilyliiton sivuilta.

Mikäli sinulla on olemassa tapaturmavakuutus, joka kattaa erityisesti potkunyrkkeilyn urheiluvammat, niin sinun tarvitsee maksaa vain liiton lisenssiosuus. Varmistathan vakuutuksesi kattavuuden kuitenkin vakuutusyhtiöstäsi.

Lisenssi on voimassa aina tammikuusta joulukuuhun, eikä sitä voi vaihtaa harjoittelulisenssistä kilpailulisenssiksi kesken kauden. Lisenssiä ei makseta seuran tilille, vaan Suomen potkunyrkkeilyliitolle alla olevasta linkistä.

>> Ohjeet Suomen potkunyrkkeilyliiton lisenssin maksuun

Myös kuntopotkislaisilla tulee olla voimassaoleva tapaturmavakuutus. Varmista vakuutusyhtiöltäsi, että se kattaa kuntopotkunyrkkeilyssä mahdollisesti sattuneet vammat.


Vyökoe- ja leirimaksut

Leirimaksut ovat tapauskohtaisia ja niistä ilmoitetaan tarkemmin leirin alla. Vyökoemaksu suoritetaan vyökokeen yhteydessä. Maksun suuruus määräytyy suoritettavan vyöarvon mukaan:

  • Keltainen vyö 20 €
  • Oranssi vyö 30 €
  • Vihreä vyö 50 €
  • Sininen vyö 60 €
  • Ruskea vyö 100 €
  • Musta vyö 200 €

Lisätietoa

Suomen potkunyrkkeilyliitto

Mikä on lisenssi

Peruskurssilisenssi

Lisenssivakuutukset

Vyöarvot ja vaatimukset sekä vyökoemaksut

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑