Seuran maksut

Jotta voit harjoitella seurassa, täytyy sinun suorittaa harjoitusmaksut seuralle, sekä potkunyrkkeilyliiton vaatimat lisenssi- ja vakuutusmaksut.

Kaikki maksut suoritetaan Oulun Kickboxing ry:n tilille lukuunottamatta Suomen potkunyrkkeilyliiton lisenssiä, joka maksetaan suoraan liittoon. Maksuvälineenä käyvät myös Smartumin- ja Luottokunnan liikuntasetelit sekä TYKY-kuntosetelit sekä Epassi.

Peruskurssi:

  • peruskurssinkurssin hinta sisältää jäsenmaksun kuluvan vuoden loppuun saakka
  • kesto n.3kk
  • hinta 90 € / opiskelijat 75 €
  • lisäksi peruskurssilisenssi 33 € / alle 18 vuotiaille  15 €

Mikäli peruskurssille osallistujalla ei ole voimassa olevaa vakuutusta, joka kattaa potkunyrkkeilyharjoituksissa sattuneet tapaturmat, kannattaa harrastajan hankkia seuran kautta Suomen potkunyrkkeilyliiton peruskurssilisenssi. Lisenssin hinta maksetaan seuran tilille. Laita viestiksi esim. ”peruskurssivakuutus, kevät 2024” sekä lähetä tosite maksusta sähköpostitse osoitteeseen hallitus@oulunkickboxing.fi. Seura aktivoi vakuutuksen Suomisportin kautta.

Alkeiskurssin jälkeen suoritettavat maksut:

  1. Seuran jäsenmaksu(seuraavan kalenterivuoden alussa alkeiskurssin jälkeen)
  2. Harjoitusmaksut vyöarvon mukaan
  3. Suomen potkunyrkkeilyliiton lisenssi (vakuutus)

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu täytyy maksaa jokaisen seurassa treenavan. Se maksetaan aina vuoden alussa Tammikuussa, tai jos jatkat treenaamista tauon jälkeen ja vuosi on ehtinyt vaihtua.

Jäsenmaksu:  15€/vuosi 

pyydämme maksamaan jäsenmaksun erillisenä suorituksena. Näin saamme kirjanpidossamme osoitettua jäsenmaksut oikealle kustannuspaikalle ja seuran jäsenrekisterin ylläpito helpottuu.

Harjoitusmaksut

Harjoitusmaksut maksetaan vuodesta 2022 alkaen seuraavasti. Voit maksaa koko vuoden kerralla, jolloin saat selvää säästöä harjoitteluusi. Vaihtoehtoisesti maksat yhden kuukauden, 3kk tai 6kk kerrallaan.

Valko-, kelta- ja oranssivöiset
Hinta Hinta/kk
1kk 35,00€ 35,00€
3kk 90,00€ 30,00€
6kk 150,00€ 25,00€
12kk 240,00€ 20,00€
Vihreät ja sitä korkeammat vyöt
Hinta Hinta/kk
1kk 17,50€ 17,50€
3kk 45,00€ 15,00€
6kk 75,00€ 12,50€
12kk 120,00€ 10,00€

Samalla harjoitusmaksulla saa käydä kaikissa seuran harjoituksissa, myös kuntopotkunyrkkeilyvuoroilla.

Kuntopotkunyrkkeily

Kuntopotkunyrkkeilyyn voit ostaa salilta suorituskortit, joihin käymäsi treenit merkataan. Kortteja on myynnissä joko 5 tai 10 kerran kortteina. Voit maksaa nämä kuten muutkin treenit, eli joko etukäteen tilille, jolloin saat kortin salilta maksutositetta näyttämällä, tai sitten salilla käteisellä tai liikuntaseteleillä.

Kuntopotkiksen kävijöiden ei tarvitse maksaa seuran jäsenmaksua. Oulunkickboxing Ry:n jäseneksi liittymällä saat kuitenkin hyviä etuja ja alennuksia korttien hinnoista!

Lisätietoa seuran jäseneduista täältä

Kuntopotkunyrkkeilyhinnat Tammikuusta 2016 alkaen:

10 kerran kortti: 50€, jäsenille 35€
5 kerran kortti: 30€, jäsenille 20€
Jäsenmaksu 15 €/kalenterivuosi 

Potkunyrkkeilypassi

Potkunyrkkeilypassi on Suomen potkunyrkkeilyliiton virallinen asiakirja, johon merkitään muun muassa harrastajan vyösuoritukset, kilpailut, leiriosallistumiset, koulutukset, jne. Passi tulee hankkia hyvissä ajoin ennen keltaisen vyön koetta. Passin saa tilattua seuran kautta suorittamalla maksun ja näyttämällä kuittia harjoituksissa.

Potkunyrkkeilypassi 25€

Suorittakaa jäsen- ja harjoitusmaksut tilille:
Saaja: Oulun Kickboxing Ry
Tilinumero IBAN-muodossa: FI59 5742 3120 0196 05
BIC-koodi: OKOYFIHH

Muista merkitä viestikenttään maksamasi kauden pituus Esim. “Oranssi vyö 6kk 2024″ tai ”Jäsenmaksu 2024″

Harjoitusmaksut on mahdollista maksaa myös Smartumin- ja Luottokunnan liikuntaseteleillä, TYKY-kuntosetelillä sekä Epassilla. Liikuntaseteleitä käytettäessä maksuvälineenä, maksaminen tapahtuu paikan päällä harjoituksissa.

Lisenssi ja vakuuttaminen
Suomen Potkunyrkkeilyliiton linjan mukaan kaikilla harrastajillamme tulee olla potkunyrkkeilylisenssi (vakuutus). Lisätietoja lisenssistä ja vakuuttamisesta löydät lisenssimaksut sivultamme.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑