Vetäjät

Salillamme toimii useita vetäjiä, joista jokaiselta löytyy omat vahvuutensa ja erikoisosaamisena. Vetäjien vuorotellessa treeneistä saadaan näin monipuolisia ja tekniikoita voidaan opetella usealta eri kantilta. Jokainen heistä käy vetäjäkoulutuksen, jotta voimme tarjota harjoittelijoille parasta mahdollista ohjausta ja opastusta.

boxi

Vetäjinä toimivat seuraavat henkilöt :

Markus Pihlajisto

OKB:n Isä Aurinkoinen, joka jakaa platonista rakkauttaan harrastajien keskuuteen täsmällisillä iskuilla ja potkuilla. Markuksen aloittaessa potkunyrkkeilyn peruskurssimaksu suoritettiin vielä ruplilla. Markuksen vahva kokemus tuo treeneihin harjaantunutta pelisilmää ja taitavaa ottelutekniikkaa. Markuksen lanteilla keinahtelee viehkeästi vanhassa FOX -liitossa suoritettu vihreä vyö. Tuo muinainen FOX-liiton vihreä vyö onkin ollut suoritettuna jo historialliselta Esson yläkerran salilta lähtien.

Kehässä: Tulta ja liikettä

Juha-Matti Runtti

Jokainen lyönti ja potku iskee kuin Korkkareiden tuhat volttia ja lompakosta löytyy aseenkantolupa jokaiselle raajalle erikseen. Juha-Matin takorautaisille piirilevyille on ohjelmoitu potkunyrkkeilyn lisäksi taekwondoa ja muay thaita, joista etenkin jälkimmäisen vaikutteet tuovat erinomaista lisämaustetta treeneihin. Vyön väri Juha-Matilla on nykyisin sininen.

Kehässä: ”CRUSH YOUR ENEMIES AND SEE THEM DRIVEN BEFORE YOU”

Veli-Pekka Porola

Mies, jonka nenä on lyöty kertaalleen vinoon ja myöhemmin taas suoraan. Jos seurassa olisi tapana kumartaa, V-P:lle ainakin kumarrettaisiin. V-P on syy siihen, miksi Chuck Norris ei ole koskaan käynyt Suomessa. Potki kehässä ihmisiä jo silloin kun muut seuran konkarit sotkivat housujaan hiekkalaatikolla. V-P kuuluu selkeästi lajin Pohjois-Suomalaisiin pioneereihin. Kattavan ottelusaldon lisäksi V-P on suorittanut vanhan FOX -liiton alaisuudessa ruskean vyön.

Kehässä: Rokottaa vastustajaa tämän virheistä innokkaammin kuin neuvolatäti vaippaikäistä.

Kalle Laurinaho

Jos salille saapuu parrakas, sekavia puhuva mies, ei häntä tule häätää pois, sillä kyseessä on luultavasti Kalle. Runsaalla lajitaustallaan omaa taidon vääntää ihmisen selvittämättömään solmuun kahdessa sekunnissa ja tekemään enemmän kuperkeikkoja kuin muut. Vaihtelevissa ja fyysisissä treeneissä opitaan toisinaan myös asiantuntevaa itsepuolustusta Kallen Krav maga -meriittien kautta.

Kehässä: Todennäköisesti eksynyt sinne, opastetaan köysien välistä ukemilla takaisin tatamille.

Jussi Salla

Saksalainen johtamismalli, venäläinen itsekuri ja thaimaalainen tekniikka terrierin terhakkuudella. Lapsena Jussi siirtyi konttaamisesta suoraan otteluasennossa liikkumiseen ja on ollut seuran toiminnassa mukana niin kauan, että lasketaan kalusteeksi. Suhtautuu maanisesti intervalleihin. Ottelutekniikka on Jussille sydämen asia ja mies valmentaakin useimmat ottelijat kisoihin.

Kehässä: Terrierivertaus selittäkööt itsensä

Hits: 1404

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑